Martijn Veltmann

Veltmann Media BV

Dit is mijn bedrijf, met VeltX als werk- en domeinnaam. Ik werk efficiënt en gemotiveerd volgens de ‘Getting Things Done’-methode en stel mijn eigen SMART-doelen op. Ik hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, omdat je gezin, familie en weekenden van onschatbare waarde zijn. Dit is ook wat ik jou wil bieden!

Martijn Veltmann

Dit zeggen klanten over mij:
Teamspeler! Neemt pas de leiding als het nodig is. Geniet van mensen met allerlei achtergronden. Kan mensen motiveren en haalt het beste uit hen naar boven. Geeft veel positieve energie. Weet waarover hij praat en kan snel schakelen. Maakt af waar hij aan begint. Druk maar gestructureerd.

Specialisaties en kernfuncties:
  • Type projectleider
  • e-commerce specialist
  • website design en -bouw coördinator.
Mijn ervaring en motivatie samengevat:

Websites zijn noodzakelijke bijzaak; Webshops zijn zelden rendabel. Mensen willen teveel en hebben onrealistische verwachtingen. De oorspronkelijke corebusiness is zelden online business.  Ik help elk type bedrijf, individuele ondernemer en onderwijsinstelling met structuur en kennis in de e-commerce aanpak. Van lokaal tot internationaal. Project per project. Acquisitie vanuit referentie.